szepsegkalendariumA Szépleszel Szépségkalendárium egy olyan személyre szabott program, mely tartalmazza a napi, heti és havi bőrápolási rendszeredet.
Ha még nincs kialakult napi arcápolási rutinod, vagy nem vagy megelégedve a bőröd állapotával, esetleg bizonytalan vagy abban, hogy milyen kozmetikumokat is használj, akkor a Szépleszel Szépségkalendárium neked való.

Ez a kalendárium 3 táblázatot tartalmaz, melyben a segítségemmel bevezetheted a napi ápoláshoz szükséges kozmetikumok listáját.
És ez miért jó Neked? Mert látni fogod, hogy a saját bőrtípusodnak melyek a legmegfelelőbb terméktípusok, valamint bele írjuk a kozmetikum nevét is, így nem kevered össze a sorrendet sem.
Így zajlik a konzultáció:
Először is diagnosztizálom a bőröd, majd megállapítom, milyen bőrtípusba tartozol. Megbeszéljük most milyen a napi arcápolási rutinod, aztán összeállítjuk mik azokat termékek, melyek leginkább hasznosak a bőröd számára. Ezekkel az információkkal kitöltjük a kalendárium táblázatát, amit magaddal viszel otthonra, így mindig előtted lesz, mit is kell használnod.
Átbeszéljük a hetente és havonta ismétlődő szépségápolási programokat is, melyek szintén bekerülnek a táblázatba.
Ha úgy döntesz, hogy megveszed az általam javasolt kozmetikumokat, akkor a konzultáció díjának 50%-át levonjuk a vásárlásod értékéből.

Tanácsadás időtartama: 90′

Tanácsadás ára: 6500 Ft

 

Mentés