OctoLine Oxygén kezelés

Ez a kezelés egy hatalmas oxygén fröccs a bőrödnek. Felfrissül, üde és feszes lesz majd az egész arcod. A számodra megfelelő a kezelés, ha sápadt, fakó a bőröd, esetleg rugalmasságát vesztette vagy szeretnél egy igazán frissítő hatású arckezelést.

OctoLine Anti-aging kezelés

Az öregedés tüneteinek megjelenése nem mindig életkor függő. Érdemes időben elkezdeni a felkészülést annak, akinek esetleg nagyon vékony a bőre, nem annyira feszes vagy nagyon száraz. Az OctoLine Anti-aging kezeléssel egy hatalmas hatóanyag bombát juttatok ultrahang segítségével a bőrödbe. És nem csak az arcod, hanem a szem környékét is megdolgozzuk majd. Neked való a kezelés, ha szeretnéd a ráncokat megelőzni, egyenletes szép bőrt szeretnél.

Bőrdiagnosztizálás, állapotfelmérés

Ahhoz, hogy megfelelő arcápolási programot tudjak javasolni a számodra ismernem kell a bőrtípusodat, a problémádat, melyre megoldást keresel. Ehhez az első lépés a bőröd diagnosztizálása, állapotfelmérése. Ez alatt a találkozó alatt alaposan megnézem a bőröd, majd kérdéseket teszek fel bőrápolási szokásaidról és, hogy különböző hatásokra hogyan reagál a bőröd.