timexper_ridesVan egy-két mélyebb ráncod a szemed környékén, a szemöldököd között? Fáradtnak és stresszesnek tűnik az arcod? A Timexpert Rides kezelés egy olyan arcápolási program, mely nagyon gyorsan hat és látványos eredményt mutat az arcodon.

A kezelés elve: egy botox hatású hatóanyagot tartalmaz a kezelés, melynek hatására ellazulnak az arc izmai, így a bőr kisimul, a ráncok tompulnak. A bőröd simább és kipihentebb lesz. Hyaluronsavat és kollagént is juttat a kezelés a bőrödbe, így a botox injekcióval szemben az arcod teltebb, üdébb és hidratáltabb lesz.

Ez a kezelés Neked való:

-ha elmúltál 30 éves
-ha mélyebb ráncok vannak az arcodon
-ha szürkés, fáradt a bőröd
-ha szeretnél azonnal látható eredményt
-ha fontos eseményre készülsz

Kezelés menete:

A Capuccini protokoll masszázs után letisztítom a bőröd egy aktív hatóanyagokat tartalmazó arctejjel, majd leradírozom az arcod, hogy eltávolítsam az elhalt hámsejteket, ezzel is megnyitva az utat a hatóanyagoknak. A tonizálás után következik a kezelés leglényegesebb része, a botox hatású szérumot masszírozom be minden ráncba,  egy speciális mozdulatsor segítségével. Utána meleg terápia segítségével tovább erősítem a hatóanyag felszívódását. A feszesítő, lifting hatású masszázs tovább növeli a kezelés hatékonyságát. Majd következik egy speciális pach maszk, mely 20 percig marad a bőrödön. A maszk, kellemes hűs hatású, hatására feltöltődik, megemelkedik az arckontúr. A kezelés végén záróemulziót simítok a bőrödbe.

 

Ez a kezelés nagyon látványos és hatékony is. Tartós eredmény érhető el egy 5 alkalmas kúrakezelés során. Egy évben maximum kétszer végezhető ilyen kúra.

Kezelés időtartama: 90′

Kezelés ára: 19 000 Ft

Online bejelentkezés