szepmenyasszonyAz esküvőd napja biztos, hogy különleges nap lesz az életedben. Biztos szeretnél a legjobb formádban lenni és nem aggódni semmin. Ahhoz, hogy a bőröd és a sminked is tökéletes legyen szükséged lesz némi előkészítésre. A Szépmenyasszony szépségápoló csomag egy olyan komplett felkészítése a bőrödnek, amely igazán hatásos lesz.

Legjobb, ha az esküvő előtt 3 hónappal találkozunk először. Diagnosztizálni fogom a bőröd és megnézem milyen típusú kezelésre lesz szükséged., majd megbeszéljük az arckezelés és a próbasmink időpontját. Ez a konzultáció ingyenes lesz a számodra.

4-5 féle arckezelésből választunk majd és szükség esetén otthoni ápolási programot is összeállítok számodra. A próbasmink ideális időpontja 2-3 héttel az esküvő előtt lesz.

A szépségápoló csomag harmadik része az esküvő előtti napon lesz. Egy hidratáló, frissítő arckezelést kapsz, melytől ragyogni fog a bőröd. Ekkor kerül sor a szemöldök igazításra, szempilla festésre is.

Utolsó lépés az esküvő napján történik, az esküvői smink elkészítésével.

A csomag időtartama: több alkalomból áll

A csomag ára: 44 000 Ft

Kedves Menyasszonyok! A 2018-as szezonra elfogytak a hétvégi időpontjaim. Már csak a 2019-es évre vagy idén hétköznapokra tudok időpontokat adni.