expressz_meregtelenitoEz a kezelés egy mai nő számára lett kifejlesztve, aki több külső környezeti hatásnak van kitéve, mint a por, a stressz, magas UV sugárzás, jelentős hőmérséklet-változásnak (nyáron légkondicionálás, télen fűtés), melynek következtében a bőr méreganyagokkal itatódik át, emiatt veszít tónusából, csökken a rugalmassága, fakó, fáradt lesz a bőr. A kezelésben lévő méregtelenítő alginát maszk intenzíven tisztítja, méregteleníti a bőrt, visszaadja a bőr természetes fényét, tónusát.

Ez a kezelés neked való, ha szürkés, fáradt a bőröd, esetleg piros foltok vagy apró gyulladások jelentek meg az arcodon. A kezelés hatására fellélegzik a bőröd, feszes és rugalmas lesz.

Miből áll a kezelés:

A Capuccini protokoll masszázs után aktív hatóanyagokat tartalmazó arctejjel letisztítom a bőröd, majd eltávolítom az elhalt hámsejteket. Tonizálás, majd egy ránctalanító, öregedést gátló ampullát masszírozok a bőrödbe. Ezután következik a 25 perces relaxáló, lifting hatású arc-és dekoltázs masszázs. Utána teszem fel az arcodra az Expressz energizáló, méregtelenítő maszkot, mely egy lehúzható alginát maszk. Nyomelemeket, búzacsírából kivont enzim-komplexet tartalmaz, mely megköti a szabad gyököket, tisztít és mélyen oxigenizálja a bőrödet. A maszk hatóideje 15-20 perc. A maszk eltávolítása után egy záróemulzió bemasszírozásával fejeződik be a kezelés.

Kezelés időtartama: 75′

Kezelés ára: 12 200 Ft

Online bejelentkezés