Bőrképjavító depigmentáló kezelés  55′

Algákkal a sötét foltok ellen. Depigmentáló kezelés, amikor érzékeny vagy a Napra és foltosodik a bőröd, vagy épp szoláriumozás közben elfelejtetted, hogy bizony az is öregíti és foltosíthatja a bőröd. A kezelés nemcsak világosítja és kiegyenlíti bőröd természetes színét, de fáradt bőrnél is hatékonyan segít a visszatáplálásban és regenerálásban.

Ezt a kezelést legjobb kúrában alkalmazni, hiszen a pigmentfoltok makacs dolgok, könnyen előtörnek de nehezen tüntethetőek el. Akkor ajánlom ezt a kezelés sort, ha időd és kitartásod van, mivel a szervezet biológiai folyamatait követjük és stimuláljuk, természetes anyagokkal,természetes módon.

Kezelés időtartama: 55 perc

Kezelés ára: 7.800 Ft

Anti-Dark Spot Revolution Care 85′

Speciális kényeztetés, egyedi masszázstechnika, a Dien Chan reflexológia alapjain, amethiszt kövek és luxus alga-hatóanyagok keverten a jól bevált ősi gyógynövényekkel. Nem egyszerű fehérítő kezelés. Kényeztetésbe csomagolt bőrfrissítés és mélyre ható bőrkép javítás. Rendkívül hatékony kezelés, melyben arra is törekszünk, hogy ne egy probléma megoldó kezelést kapj, hanem egy élményt, a kezelés alatti teljes relaxáció és a kezelés utáni hosszan tartó csodás bőrérzet élményét.

 

Kezelés időtartama: 85 perc

Kezelés ára: 9. 900 Ft