szepito-november-fb

A novemberi Szépítő délután a sminkelésről szólt. Egy olyan smink elkészítéséről, amelyet mindenki meg tud csinálni magának reggel pár perc alatt.

Először is Katán mutattam be egy ilyen “egyszerű” reggeli szépítős sminket. A rutinos Szépítő délutánra járóknak már sok dolog ismerős volt, de mindig merülnek fel új kérdések. Nagyon jó, amikor kérdeznek a lányok, mert így megtudom mi is az a dolog, amiben még nem teljesen biztosak. 🙂

Aztán lehetőség volt arra, hogy mindenki kipróbálja a hallottakat. Színekről, formákról beszéltünk, ismerkedtünk az eszközökkel, a sminkalapanyagokkal. Mindenkire Glazel Visage alapozó került és örültem, mert az volt a vélemény, hogy tényleg vékonyan fed, nem tűnik maszkosnak a végeredmény. A szemekre mindenki maga választhatta ki a színt. Majd megmutattam a jó szempilla spirálozás technikáját.

Voltak nagyon rutinos spirálozók is, ami jól látszódott a végeredményen is. 🙂

A legtöbb kérdés mindig a szemöldök formával kapcsolatban merül fel, ezt tényleg nehéz elsőre jól eltalálni, de ha jól meg van formázva az alap, akkor utána már könnyebb kordában tartani.

Mint mindig, most sem mentek el üres kézzel a résztvevők és volt egy kis finomság is.

Köszönöm szépen mindenkinek aki eljött! Én mindig nagyon jól érzem magam ezeken a délutánokon és úgy látom azok is, akik eljönnek!

A következő Szépítő délután januárban lesz. A pontos időpontot a Szépleszel Beauty facebook oldalán találjátok majd meg!

Pár kép a délutánról: