portreBorsche Annamária vagyok szépségcoach, kozmetikus mester és a ránctalan bőr szakértője.Ha már megjelentek a ráncok az arcodon, akkor segítek kordában tartani azokat, ha még nem, akkor megmutatom hogyan kezeld a bőröd, hogy minél később jelenjenek meg.

Ha eljössz hozzám különleges élményben lesz részed. Csak veled foglalkozom, Rád és a problémádra figyelek. Nálam nem lesz pletyka és csacsogás, középpontban a bőröd és a szépséged áll majd. Természetesen szívesen meghallgatlak és megköszönöm a bizalmadat, hiszen ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy jobban megismerjelek.

A Szépleszel Beauty kozmetikában nem csak egy arckezelés vár, hanem egy hosszútávú program is, mely biztonságot ad Neked abban, hogy a megfelelő módon és a számodra legjobb kozmetikumokkal ápolhasd a bőröd.

A kozmetikai kezelések során a Germaine de Capuccini spanyol professzionális kozmetikumokkal fogsz találkozni. Több éve ezzel a termékkel dolgozom, ebben hiszek, hiszen látom a változást, a pozitív eredményt a vendégeim bőrén egy-egy kezelés után. Az összes bőrproblémára nyújt megoldást, de a legerősebb oldala az Anti-ageing, melyre több féle kezelést is kínál. Az öregedési folyamatok megjelenése nem mindenkinél egyforma, a kialakulásának oka sem az, ezért kell más-más módon kezelni a különböző öregedéssel járó tüneteket. A Germaine de Capuccini a ránckezelés specialistája, ezért ajánlom Neked is ezeket a kezeléseket.

16 évig dolgoztam kozmetikus mesterként, ez idő alatt két kozmetikai cégnek is oktató kozmetikusa voltam. Ez azt jelenti, hogy szakembereknek tanítottam meg különböző arc és testkezeléseket. És ez miért fontos? Egyrészt nagyon alaposan megismertem azokat az anyagokat, amikkel dolgoztam és a vendégeimnek is ajánlottam. Másrészt pedig kiderült, hogy nagyon szeretek oktatni, ezért tudom Neked is megtanítani, hogy hogyan ápold a bőröd otthon, vagy hogyan készíts el egy sminket, amiben jól érzed magad.

Szeretettel várlak egy ingyenes bőrdiagnosztizálásra és állapotfelmérésre!