Szeretnél mindennap egy szép sminket, amit könnyel el tudsz készíteni és tartós is?

A Pierre René PROFESSIONAL sminkmárka termékei garanciát nyújtanak Neked arra, hogy mindennap egy hozzádillő és tartós sminkkel indulj útnak.

A márka széles választékot nyújt olyan sminktermékekből, melyre szükséged lesz a sminked elkészítéséhez.

De előfordulhat, hogy nem vagy gyakorlott a sminkelésben, pedig szeretnél reggelent gyorsan elkészülni. Amit a Pierre René Professional ad számodra az a minőség, hogy egész nap ugyan olyan marad az elkészített smink. Tőlem pedig megtanulhatod, hogyan készítsd el reggel az 5 perces sminkedet.

Hogy  megtanuld elkészíteni a hozzádillő sminket két lehetőséged is van. Eljöhetsz egy egyéni sminktanácsadásra, ahol csak veled foglalkozom. Megbeszéljük milyen színek formák álnak a legjobban, összeállítjuk az otthoni sminknesszeszered darabjait.

A másik lehetőség a kis csoportos sminkoktatás, ahol egy kicsit többet foglalkozunk a sminkelés elméletével. És megtanulod, hogyan készítsd el a reggeli 5 perces sminket valamint egy kicsit komolyabb alkalmi sminket is. Ennek az oktatásnak még a nagy előnye a jó kedv és a sok új információ, amiről lehet nem is tudtál. 🙂

 

Sminkterméket szeretnél vásárolni?

 

A Pierre René Professionál sminktermékeinek széles választékát találod meg a kozmetikában. Minden termékből van teszter, ezért bármit kipróbálhatsz a saját bőrödön. Így bizos, hogy olyan sminkterméket viszel haza, ami illik a bőrszínedhez, hangulatodhoz, egyéniségedhez. Segítek kiválasztani a megfelelő színt vagy árnyalatot is.

Sminktanácsadás-jelentkezés

8 + 4 =

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne a sminktanácsadással vagy a kiscsoportos sminkoktatással kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken megteheted:

Telefon: +36-20/946-33-53

Email: borsche.annamaria@szepleszel.hu