Online bejelentkezés

Most már nagyon sokan és valószínűleg Te is az okos telefonján vagy a számítógépén intézi az ügyeit. Ennek az az előnye, hogy a nap folyamán bármikor a rendelkezésedre áll, vásárolhatsz az éjszaka közepén vagy megveheted a vonatjegyedet anélkül, hogy el kellene menned az állomásra.

Nekem sokszor a reggeli órákban van egy kis időm, hogy átfussam az emailjeimet vagy elintézzek egy-két fontosabb ügyet. Napközben előfordulhat nem tudunk beszélni, mert ha vendéggel vagyok a kozmetikába, nem biztos, hogy fel tudom venni a telefonomat. És lehet, hogy Neked pedig csak este 9 után van egy kis időd, hogy eltervezd a következő hetedet. Engem viszont csak másnap reggel tudnál hívni és addigra meg már lehet, el is felejtetted, hogy kozmetikába akartál menni. 🙂 Ezért is kerestem egy olyan lehetőséget, amely megkönnyítené számodra a bejelentkezését.

A Wizando.com egy olyan online bejelentkezési felület, ahol szinte az egész évre előre látod a Szépleszel Beauty nyitvatartási idejét és a szabad időpontokat is.

1. Nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalon ( ha szeretnéd, akkor szívesen segítek ebben), majd kiválasztani azt a szolgáltatást melyre jönni szeretnél.

wiz1

2. A jobb oldalon látsz majd egy Ajánlatok gombot, melyre rá kell kattintani. Ekkor megjelenik a szolgáltatás leírása, időtartama és az ára is. Valamint, hogy mennyi hűségpontot kapsz a szolgáltatáshoz.

wiz2

3. Nyomj rá a Foglalás gombra, ekkor megjelenik egy naptár

wiz3

4. A bal oldalon felül a nyilak segítségével keresd meg, hogy melyik héten szeretnél jönni, majd kattints a lila terülten arra az időpontra, ami neked megfelel.

5. Ekkor átkerülsz egy szöveges felületre, ahol véglegesítheted a foglalást.

wiz4

Emailben kapsz egy visszaigazolást a foglalásodról. Másnap délelőttre csak előző este 18 óráig van lehetőséged időpontot foglalni.

Módosíthatod is a foglalásodat, ehhez be kell jelentkezned és a Foglalásaim menüpont alatt megtalálod az aktuális időpontodat.

A rendszer automatikusan küld éteresítést a számodra a foglalásod előtti napon.

Ha így jelentkezel be, akkor a kezeléseid után hűségpontokat gyűjthetsz, melyeket termékre vagy szolgáltatásra válthatsz majd be. Ez a lista folyamatosan változik, ezért mindenképpen kérdezd meg tőlem az aktuális ajánlatot.