Az arcunk egyfajta kirakat. Azonnal látszik rajta lelkillapotunk, életmódunk. Ez az, ami meghatározó benyomást tesz másokra a találkozáskor, ami alapján elsőre megítélnek bennünket. A makulátlan, egészséges és sima arcbőr, a ragyogó és fiatalos megjelenés nyilvánvalóan a Te számodra is nagyon fontos.

A kozmetikai arcápolás folyamatosan fejlődik, s igyekszik egyre jobb megoldásokat kínálni a tökletes arcbőr eléréshez. Főként azért, mert a stressz és a környezeti káros hatások egyre inkább ellenünk dolgoznak.

Nem rég rátaláltam az OctoLine2 multifunkcionális arckezelő készülékre, ami valóban új dimenziókba emeli az arckezelések színvonalát. A legszigorúbb elvársaimnak is megfelel, valamint tökletes kiegsztője az általam használt kozmetikumoknak, s teljessé teszi az arckezeléseket, mert 8-féle kezelőfeje az arctisztítástól a hatanyag bevitelen vagy az arcfeszesítsen át a kezelés lezárásáig minden fázisban segítséget nyújt.

Az OctoLine 2 kezelések eredményei általban már az első alkalomtól látványosak, de 2-3 kezelés után rendszerint már az ismerősktől is jönnek a pozitív visszajelzések. Az egészségesebb, fiatalosabb arcbőr szemmel látható.

Az OctoLine2 szisztéma kezelések során a bőrdnek megfelelően fogom összeállítani a specilis arckezelésedet az OxyJet, az ultrahang, az iontoforézis és az OxySpray technológiák kombinálásával.

Próbáld ki a jövő arckezelését, engedd, hogy az OctoLine2 kíméletes, de hatékony technológiái megadják Neked azt a kényeztetést, amire mindig vágytál!

Mire használható az OctoLine2 arckezelő rendszer?

Alkalmazási lehetőségek

 • ránccsökkentés
 • akne kezelés
 • rosacea kezelés
 • sötét karikák kezelése
 • fáradt, fakó bőr kezelése
 • tisztítás
 • hámlasztás
 • arc feszesítés
 • pigmentfolt halványítás
 • vitamin bevitel
 • kismamák biztonsgos arckezelése
 • fejbőr kezelés
 • hatóanyagbevitel
 • iontolifting

Ments

Ments

Ments

Ments

Ments

Ments

Ments

Ments

OxyJet kezelés

Az OxyJet kezelőfej a vizet orvosi minőségű oxigénnel porlasztva juttatja az arcbőrre. A frisstő, kellemes vízpermet anélkül tisztítja meg az arcbőrt a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, hogy akár emberi kéz, kozmetikai eszköz vagy kemikália érné a bőrt. Ennél higiénikusabb és kímletesebb arctisztítási módot el sem lehet képzelni. Az OxyJet kezelését ezért a legérzékenyebb bőrre is nyugodt szívvel javasoljuk.

A vízpermet teljesen felfrissíti, az oxigén pedig egyfajta antioxidáns hatást fejt ki, ami védelmet nyújt a sejteknek a környezetből érkező szabad gyökök ellen.

Sonoforzis

A spatula formáj kezelőfej apró rezgései mechanikusan tisztítják meg az arcbőrt. A kezelőfej olyan hatékony, hogy rendszeres hasznlattal még a mitesszereket is gyönyörűen eltvolthatjuk, nyomkodás és fájdalom nélkül. Mint egy varázslat: ha megfordtjuk a spatulát, a finom ultrahang rezgések a bőr mély rétegeibe juttatják az alkalmazott kozmetikum aktív hatóanyagait.

Iontoforzis

Az iontoforézis technológia az egyik leghatékonyabb megoldás a hatanyagok mélyrétegű bevitelére. Az OctoLine 2 iontoforézis kezelőfejei változatos formájuknak kösznhetően az arc minden területét elérik, még a szemkörnyéki bőrt is képesek tápláló hatóanyagokkal feltölteni.

Az Y alakú kezelőfejjel különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, s láthatóan halványulnak a ráncok.

Ultrahangos hatóanyag bevitel

A hatóanyagok az ultrahang kezelőfej által keltett finom rezgésekkel jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A specáilisan formatervezett kis ultrahang fejjel még azt a szemkörnyéki kényes területet is el tudjuk tölteni a hatanyagokkal, ami sok hölgynek problémát okoz, s amit a legtöbb gépi kezeléssel nem tudunk megközelíteni.

OxySpray

A hölgyek egyik nagy kedvence az OxySpray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe. Az OxySprayt általban a kezelés utolsó fázisban alkalmazzuk. A hűstő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrt. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatását.

Hajdúsítás

Nagyon sok hölgy számára a haj legalább olyan fontos részét képezi a megjelenésnek, mint az arc. Az OctoLine 2 legtöbb kezelőfejét akár a hajas fejbőrön is alkalmazhatjuk, így el tudjuk távoltani a korpás vagy zsíros lerakódásokat, meg tudjuk tisztítani a fejbőrt, s a mikrokeringés fokozódásával a szőrtűszőket is stimulálhatjuk a dúsabb és erősebb hajkorona érdekben. Octoline-nal fokozottan jutnak be a fejbőrbe azok az ápolást erőstő hatanyagok, amiknek kézi masszírozással csak egy része szívódik fel.

OctoLine Oxygén kezelés

Ez a kezelés egy hatalmas oxygén fröccs a bőrödnek. Felfrissül, üde és feszes lesz majd az egész arcod. A számodra megfelelő a kezelés, ha sápadt, fakó a bőröd, esetleg rugalmasságát vesztette vagy szeretnél egy igazán frissítő hatású arckezelést.

Miből áll a kezelés:

OxyJet peeling +Hydroabrazio +Enzimes peeling+arc-és dekoltázsmasszázs     +Oyx Spray

Kezelés időtartama: 90 perc
Kezelés ára: 13. 200 Ft

OctoLine Lifting kezelés

Az OctoLine Lifting kezelés hatására az arckontúr megemelkedik, rugalmasabb és feszesebb lesz. Az Y kezelőfej segítségével egy arcizomtornát végzek, melynek eredményeképpen a bőröd feszesebbé válik. Neked való a kezelés, ha laza kötőszövet, megereszkedett bőröd van.

Miből áll a kezelés:

OyxJet peeling +Hydroabrazio +arc-és dekoltázsmasszázs  +Ionto Y+Oxy Spray

Kezelés időtartama: 90 perc

Kezelés ára: 16. 500 Ft

OctoLine Anti-aging kezelés

Az öregedés tüneteinek megjelenése nem mindig életkor függő. Érdemes időben elkezdeni a felkészülést annak, akinek esetleg nagyon vékony a bőre, nem annyira feszes vagy nagyon száraz. Az OctoLine Anti-aging kezeléssel egy hatalmas hatóanyag bombát juttatok ultrahang segítségével a bőrödbe. És nem csak az arcod, hanem a szem környékét is megdolgozzuk majd. Neked való a kezelés, ha szeretnéd a ráncokat megelőzni, egyenletes szép bőrt szeretnél.

 

Miből áll a kezelés:

OyxJet peeling +Hydroabrazio +arc-és dekoltázsmasszázs +Ultrahang arc+Ultrahang szemkörnyéke+Oxy Spray

Kezelés időtartama: 100 perc

Kezelés ára: 18. 200 Ft

 

OctoLine HydraLux kezelés

Minden bőrnek szüksége van hidratációra, a vízhiány sok problémát okazhat. Az OctoLine HydraLux kezelés nedveséggeltölti fel a bőrt, normalizálja a mködését. Feszes, fiatalos lesz tőle a bőröd hosszú időn keresztül. A kezelés különlegessége a Germaine de Capuccini luxus hidratáló vlies maszkja, melynek hatását az Octoline Ionto hengerrel fokozom.

Miből áll a kezelés:

OyxJet peeling +Hydroabrazio +arc-és dekoltázsmasszázs+ Adaptskin young & Lift maszk+Oxy Spray

Kezelés időtartama: 120 perc

Kezelés ára: 18. 600 Ft

OctoLine No-akne kezelés

A gyulladások, pattanások sokszor fájdalmasak és lelkileg is megviselik azt, aki ilyen problémával küzd. Sokszor a probléma gyökere a nem megfelő tisztításban van. Az OctoLine No-akne kezeléssel alaposan és mélyen megtisztítható a bőr, az oxygén pedig segíti a gyógyulási folyamatokat. Megfelelő otthoni ápolással kiegészítve megoldás kínál erre a problémára.

Miből áll a kezelés:

OyxJet peeling +Hydroabrazio +Enzimes peeling+ gőzőlés+arctisztítás+Oxy Spray

Kezelés időtartama: 90 perc

Kezelés ára: 14. 700 Ft

OctoLine Rozacea kezelés

A rozacea általában bőrérzékenységgel párosul, ezért nagyon gyengéd kezelést igényel. A rozacea kezelés célja a pirosság csökkentése, az érfalak megerősítése és a nyugtatás. Erre a típusú bőrre nagyon jó hatással van az oxygén. A hs pára lenyugtatja a piros bőrt, érintés és irritáció nélkül juttat hatóanyagokat a bőrbe.

Miből áll a kezelés:

Bőr letisztítása+ enzimes peeling +nyugtató maszk +Oxy Spray

 

Kezelés időtartama: 75 perc

Kezelés ára: 8. 600 Ft

OctoLine Kismama kezelés

Kismamaként is biztos, hogy szeretnéd, ha a bőröd a lehető legjobb állapotban lenne, de esetleg tartassz a hagyományos kozmetikai kezelésektől. Az OctoLine Kismama kezelés nagyon szelíden, káros anyagoktól mentesen szépíti meg a bőröd. A kezelés időben sem hosszú, hiszen pocakkal máe nem olyan kellemes a háton fekvés. Neked való a kezelés, ha éppen babát vársz és szeretnéd, hogy a bőröd üde és friss legyen.

Miből áll a kezelés:

OyxJet peeling +enzimes bőrradír+Krém maszk + Oxy Spray

Kezelés időtartama: 50 perc

Kezelés ára: 10. 300 Ft

OctoLine Hajdúsító kezelés