A gépi kezelések megnövelik az arckezelések hatékonyságát és eredményességét. A Szépleszel Beauty kozmetikában olyan kozmetikai gépeket használok melyek szelíd módszerekkel érnek el látványos eredményeket. Használatuk nem okoz kellemetlen érzést és biztonságosak. A nyolc féle kezelő fejjel a bőrradírozástól kezdve a hatóanyag-bevitelen át a bőrfeszesítésig több lehetőség is a rendelkezésedre áll. A kezeléseket külön-külön, arckezelésekbe építve vagy összekombinálva is lehet használni. Bőrtípusod, bőrproblémád és a hangulatod határozza meg, hogy számodra éppen melyik a legmegfelelőbb.

OxyJet  peeling

Hatékonyan vízsugár segítségével távolítja el a bőrödről az elhalt hámsejteket. Fellazítja a bőrt, így könnyebbé és hatékonyabbá válik a bőr tisztítása. Javasolt tisztításos arckezelések előtt, de nagyon jó hatóanyagos kezelések előtt és gyulladásos bőröknél az arctisztító kezelések között is. Minden bőrtípusra ajánlott

Kezelés tartalma: bőr letisztítása+tonizálás+OxyJet+záró krém

Kezelés időtartama: 20 perc  Kezelés ára: 2900 Ft

Hidroabrázió

Hatékonyan, az ultrahang erejével távolítja el a bőrödről az elhalt hámsejteket. Képes eltávolítani a fekete mitesszerek tetejét is.  Javasolt tisztításos arckezelések előtt, de nagyon jó hatóanyagos kezelések előtt, hiszen felszabadítja a bőrt, így könyebben bejutnak a kívánt anyagok a bőrbe. Minden bőrtípusra ajánlott

Kezelés tartalma: bőr letisztítása+tonizálás+Hidroabrazió+záró krém

Kezelés időtartama: 30 perc  Kezelés ára: 3100 Ft

Iontoforézis-hatóanyagbevitel

Az iontoforézis vízben oldodó hatóanyagok bevitelére alkalmazható. A pálcás aplikátorfejjel vitaminokat tud a bőr mélyebb juttatni. A henger alaku kezelőfej pedig a vlies maszkok hatékonyságát növeli meg.  Javasolt vízhiányos sápadt, szürkés arcbőrre. De nagyon jó ráncmegelőzésre is.

Kezelés tartalma: bőr letisztítása+tonizálás+bőrradír+ hatóanyag ampulla+Iontoforézis+záró krém

Kezelés időtartama: 40 perc  Kezelés ára: 4500 Ft

Iontoforézis-arcfeszesítés

Az iontoforézis Y alakú kezelőfeje alkalmas arcfeszesítésre, mégpedig úgy, hogy az arc mikroizomzatát finoman, gyengéden, de hatékonyan tornáztatja meg. Az arc feszes és kisimult lesz.  Javasolt vízhiányos ráncos és megereszkedett bőrökre.

Kezelés tartalma: bőr letisztítása+tonizálás+bőrradír+ hatóanyag ampulla+ Y Iontoforézis+záró krém

Kezelés időtartama: 40 perc  Kezelés ára: 4500 Ft

Ultrahang-arc

Az ultrahang zsírban és vízben oldódó hatóanyagok bejuttatására alkalmas. A fej által létrehozott finom rezgések hatására jutnak a bőrbe az értékes anyagok. Ugyanakkor serkenti a bőr mikrocirkulációját valamint az enyhén felmelegedő kezelőfej szintén hozzájárul a hatékony arckezeléshez. Javasolt minden bőrtípusra, kivéve a nagyon gyulladt és rozaceásbőrre.

Kezelés tartalma: bőr letisztítása+tonizálás+bőrradír+ hatóanyag ampulla+ ultrahang+záró krém

Kezelés időtartama: 40 perc  Kezelés ára: 4500 Ft

Ultrahang-szem

A szemkörüli területen a bőr általában vékony és vannak akiknek érzékeny is, ezért nehéz olyan kezelést találni, amivel eredményesen kezelhető ez a terület. A speciálisan szemkörnyékére méretezett kezelőfejjel viszont akülső és belsőszemzughoz is hozzáférek. Javasolt mindenkinek, akinek a szemkörnyékén ráncok, ödémák foltok vannak. Bármilyen kezelésbe beépíthető.

Kezelés tartalma: bőr letisztítása+tonizálás+bőrradír+ hatóanyag ampulla+ ultrahang szem+záró krém

Kezelés időtartama: 30 perc  Kezelés ára: 3800 Ft

Gépi arckezelés csomagajánlatok

Ionto pálca + arc-és dekoltázsmasszázs

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés ára: 7500 Ft

Ionto henger + vlies maszk+arc-és dekoltázsmasszázs

Kezelés időtartama: 70 perc

Kezelés ára: 9500 Ft

Ionto Y lifting + arc-és dekoltázsmasszázs

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés ára: 7500 Ft

Ultrahang arc + arc-és dekoltázsmasszázs

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés ára: 7500 Ft

Ultrahang szem + szem botox hatású kezelés

Kezelés időtartama: 70 perc

Kezelés ára: 8700 Ft

Ultrahang arc+ultrahang szem+ arc-és dekoltázsmasszázs

Kezelés időtartama: 60 perc

Kezelés ára: 10500 Ft